...
HAVA DURUMU
hava durumu

artvin

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 16 Kategoride 1780 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

YİNE ÇEVREMİZİ KUŞATTILAR

21 Mart 2021 - 155 kez okunmuş
Ana Sayfa » Yazarlar»YİNE ÇEVREMİZİ KUŞATTILAR
YİNE ÇEVREMİZİ KUŞATTILAR

                                                        

         Ülkemiz açısından bakınca yeni bir kurtuluş savaşı yaşanıyor. Bir Çanakkale savaşı yeniden başlatmak gibi hevesi olanlar. Ecnebiler ege de toplanmaya başladılar. Birleşiyorlar. Osmanlı’nın çöküşünden sonra coğrafyanın bitişi yaşandı.Türkiye yeniden coğrafyaya döndü. Yeniden yükseliş başladı. Osmanlı’nın çöküşü olumsuz etkiledi coğrafyayı. Ama Türkiyen’nin dönüşü coğrafya da yeniden dirilişi, ayağa kalkmayı sağladı.

            Türkiye’nin dönüşü  21. Yy. dünyanın düzenini yeniden değiştirecek. Akdenizde, Ege de, Karadeniz ve Kafkaslar da olması gerekeni yaparak kendi haklarını istedi ve aldı. Kimsenin hakkına tecavüz etmedi. Kimsenin toprağında gözünün olmadığını anlatarak devam ediyor.

            Avrupa, emperyalistler biliyorlar ki Türkiye bu coğrafyaya dönerse işimiz,varlığımız tehlikeye girer. Bunu biliyorlar. Onun için birleştiler. Türkiye Akdeniz de, Suriye de harekatlar gerçekleştirdi. Oralarda ki kuşatmayı yardı. Azerbeycan’la Türkiye kararlı davrandı. Karabağ’ı alarak doğu kapısını ebediyen kapanmayacak şekilde açtı.

         Hiçbir kuşatma artık Türkiye’yi durduramaz. Sadece içeriden Feto, Pkk, Ypg ve Deaş Avrupa ile birlikte saldırıyorlar. Hala deniyorlar. Askeri sevkiyatlar devam ediyor. Yıllardır bir hayalleri var. Ama başaramayacaklar. Çünkü, büyük türk milleti ayağa kalkmış durumda. 15 Temmuz’da bunu gösterdi milletimiz. Ermenistan’ı kullandılar. Şu anda Yunanistan’ı kullanıyorlar.

        Yunanistan zararlı çıkacak. Yapılan duvarlar yıkılıyor. Kuşatmalar dağılıyor. Anadolu’ya hapsolmayacak milletimiz. Libya ile yapılan anlaşma sonrasında önemli ülke mısır’da denizde ki haklarımıza saygı duyacağını açıkladı. Diğer taraftan İsrail’de hizaya geldi ve oda Türkiye ile anlaşma mesajı verdi.

         Bütün bunlar Yunanistan’ı endişeye sevk etti. Törerle Türkiye’yi durduramayacaklarını anladılar. Son olarak, Gara’da zor coğrafya da Türkiye terörün belini kırdı. Doğudan güneyden başaramayacaklarını gördüler. 100 yıl sonra onlar durdu, biz yükseliyoruz. Dünyanın ekseni kaydı diyen karagül sözlerine şöyle devam etti. Büyük tarihi dönüşte hangi ülke nerede duruyor. Türkiye nasıl bir tavır alıyor.

           Kimlerin savaşını kimlere karşı veriyor. Biz bugün bunu izliyoruz. Türkiye içinde ki tc vatandaşları genel de bu konuda milli birlik beraberlik içindedir. Konu ile ilgili yan çizen vatandaşlara aynı gemide olduğumuzu hatırlatmak isterim. Kimsenin geminin dibini delme gibi bir lüksü yoktur.

           Çünkü bu yarının coğrafyasını belirleyecek. Türkiye bu kuşatmayı da yaracak. Onların oyununu boşa çıkaracaktır. Şimdi bize düşen nefsimizin emrine uymadan ülkemizin geleciğini hep birlikte düşünmek ve birlik beraberlik içerisinde iç ve dış düşmanlara karşı ülkemizi savunmak ve haklarımızı korumak.

         Türkiye kendi varlığını, değerini yıllar sonra avrupaya kabul ettirmiştir. Bugün eski Türkiye yok artık. Referandumla cumhurbaşkanı’nı milletin seçtiği bir ülke mevcut. Bu sistemi yıkarak yeniden parlamenter sisteme geri dönmek isteyenler ormanda ki bir ağacı korumaya çalışıyorlar. Artık ,Türkiye geri dönülmeyecek bir yola girmiştir.

         Harp sanayi, savunma sanayi ile sihaları ile ve denizde güçlü donanmasıyla havada kara da denizde türkiyenin ilk on devletin içine girdiğini kabul edebiliriz.  Sağlık açısından ve diğer adalet açısından ekonomi açısından yaptığı referandumlarla pandamiye rağmen ülkenin büyümesini sağlamıştır.

        Yani dünya da kıriz varken küçülme varken bizde büyüme gerçekleşmiştir. Bunu Avrupa da kabul etmiştir. Türkiyeyi durdurmaya çalışıyorlar. Ama durduramayacaklar. Çünkü artık avrupaya bile cazip hale gelmiş bir ülke Türkiye.

           Türkiye ABD dahil 158 ülkeye en sıkıntılı zaman da sağlık yardımı yapmıştır. Bu da ülkemizde ki sağlık sisteminin ne kadar sağlam olduğunu gösteriyor. Önümüzde ki yıllarda 2023 hedeflerine hızla ilerleyen ülkemiz, yakın bir gelecekte dünya da ilk 10 devletin arasına girecektir.

                    HOŞÇA VE DOSTÇA KALIN…

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
TemaFabrika
Teknik Destek