Vali Yılmaz DORUK Göreve Başladı
12 Kasım 2018 - 753 kez okunmuş

Valiler Kararnamesiyle Artvin Valiliği görevine atanan Yılmaz Doruk görevine başladı.
Valilik önünde kent protokolünce karşılanan Vali Doruk’a, yöresel kıyafetli çocuklar çiçek verdi.
Doruk, kendisini karşılamak için gelen kurum müdürleri ve vatandaşlarla tokalaşarak tebrikleri kabul ettikten sonra, İnönü Caddesi’ndeki esnafı gezerek selamlaştı.
Karşılama töreninin ardından valilik makamına geçen Doruk, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisini bu göreve layık gören Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sundu.
Doruk, görevin Artvin ve kendisi için hayırlara vesile olmasını dileyerek, “İlk valilik görevime Artvin gibi tarihi, kültürü, coğrafyası, doğası ile ülkemizin adeta doğal güzellik abidesi bir ilde başlamaktan onur ve mutluluk duyduğumu ayrıca belirtmek istiyorum. Görev sürem boyunca bu güzel ilimizin bir ferdi olarak sizlerin aranızda olacağım ve ilimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağım.” diye konuştu.
Görevini yürütürken mesai arkadaşlarıyla her daim uyum ve işbirliği içinde olacağını belirten Doruk, “”İstişare temelli şeffaf, adil, insanımızın ihtiyaç ve beklentilerini esas almak üzere her zaman halkımızın sorunlarına açık, onların arasında tüm kesimleri kucaklayan onları anlamaya çalışan ve birlikte çözüm üreten bir idare anlayışı ile çalışacağız. Bu doğrultuda öncelikle şehit aileleri ve gazilerimiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, kimsesiz yetim çocuklarımız, engelli ve yaşlı vatandaşlarımız olmak üzere sayın milletvekillerimiz, yerel yönetimler, adli-askeri kuruluşlar, üniversite, siyasi parti temsilcileri, oda ve meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, medya kuruluşları ile iletişim ve iş birliği içinde samimiyet ve gayretle çalışacağımızı belirtmek istiyorum.” dedi..
Doruk, Artvin’i gelişen, kalkınan, bölgesinde ve dünyada daha müreffeh, itibarlı hale gelen Türkiye’nin bu hamlelerine katkı sunan ve aynı zamanda nimetlerinden daha fazla istifade eden bir hale getirmek için üzerlerine düşen görevi halkla birlikte yerine getireceklerini de kaydetti.
Vali Doruk, basın açıklamasının ardından kaymakamlar ve kurum müdürlerini makamında kabul etti.
Haber Kaynağı:http://artvin.gov.tr/
Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz
YORUMLAR